Today.ua

Тіна Кароль показала красуню-маму в день її 61-річчя

Тіна Кароль досить рідко ділиться фотографіями своїх найближчих. На цей раз артистка порадувала фото своєю дорогою матусі, яка відзначила день народження. Світлані Андріївні виповнився 61 рік.

В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська співачка поділилася новими фото. Спочатку в кадрі з'явилася Світлана Андріївна Ліберман, яка 19 вересня відзначала день народження. У кадрі красуня-блондинка постала з тарілкою в руках, на якій лежить шматок пирога зі святковою свічкою в ньому.

Інший знімок Тіна Кароль зробила під час прогулянки. У кадрі виконавиця постала в чорній кофті і теплій сорочці. Вона випрямила волосся і залишила його розпущеним, в макіяжі зробила акцент на природності і підкреслила губи помадою рожевого відтінку. Тіна Кароль, вона ж Тетяна Ліберман, народилася в сім'ї інженерів Григорія і Світлани Ліберман. У неї також є старший брат Станіслав, якого вона також досить рідко показує своїм шанувальникам. На щастя, батьки підтримували захоплення дівчинки музикою і допомагали їй розвивати талант. Батьки, брат і син зараз найголовніші люди в житті Тіни Кароль після того, як в 2008 році вона втратила коханого чоловіка. Євген Огір пішов з життя після тривалої боротьби з раком шлунка.

Нагадаємо, в Мережі озвучили, який гонорар Тіна Кароль бере за свої концерти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ