Today.ua

Тіна Кароль показала свого підрослого сина в вишиванці та шароварах

Тіна Кароль дуже рідко показує свого сина-підлітка. Почасти це пов'язано з тим, що хлопчик не живе зі своєю зірковою матусею. Кілька років тому артистка віддала свою кровинку на навчання до Англії.

Напередодні нового навчального року успішна українська співачка поділилася довгоочікуваними знімками з англійської школи свого сина. 18 листопада Веніаміну виповниться 13 років. У кадрі хлопець постав у престижного навчального закладу Repton Preparatory School, розташованого неподалік від Лондона в місті Дербі. Син Тіни Кароль позує разом з іншими учнями одягнений в українську вишиванку, штани-шаровари і червоні чоботи.

"Пишаюся! Україна - це ми", - зазначила виконавиця в Інстаграм-сторіз.

Наскільки відомо, син Тіни Кароль живе в україномовній родині, не втрачає зв'язок з рідною країною і шанує традиції. Щорічно під час канікул співачка бере свого спадкоємця і відправляється разом з ним у відпустку. Цього року зоряна сім'я побувала на екзотичному острові, в Африці, а також в Ісландії.

Шанувальники до кінця не можуть визначитися, на кого схожий Веніамін, проте схиляються більше до того, що він успадкував зовнішність свого батька - Євгена Огіра, який помер 8 років тому від онкологічного захворювання.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, що вирощує на своєму городі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ