Today.ua

Тіна Кароль після Atlas Weekend відпочила на яхті з молодим брюнетом

Зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль після яскравого і незабутнього виступу на фестивалі Atlas Weekend вирушила на прогулянку по Дніпру на яхті. Співачку помітили в компанії з молодим і дуже привабливим чоловіком.

Після виступу на фестивалі Atlas Weekend Тіна Кароль вирішила не їхати додому, а відправилася на яхт-прогулянку по Дніпру. Виконавиця в яскравому рожевому костюмі, який складався з коротких шортів і піджака, ще й на височенних підборах-шпильках, немов по подіуму, пройшлася по хиткому дерев'яному причалу.

Потім красуня пересіла в катер і відправилася на яхту, де відмінно провела час в компанії симпатичного брюнета. Молодий чоловік, до речі, одягнувся так, що просто чудово гармоніював з Тіною Кароль. Брюнет позує на камеру поруч зі співачкою в чорно-білій футболці і яскраво-рожевих шортах, які майже зливаються з кольором костюма зірки шоу-бізнесу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Fan account Tina Karol (@one__tina)

Шанувальники в коментарях побажали Тіні Кароль відмінного відпочинку під час круїзу по Дніпру.

"Після прекрасного концерту потрібно добре відпочити", "Молодці, чудово придумали ... круїз по Дніпру, мені теж так захотілося ... ?"

Нагадаємо, Тіна Кароль змінила чотири ефектних образи на фестивалі Atlas Weekend.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ