Today.ua

Тіна Кароль зізналася, на що найчастіше витрачає свої гонорари

Успішна українська співачка Тіна Кароль заробляє стільки, що може ні в чому собі не відмовляти. У неї завжди найкраще і зовсім недешеве вбрання, син навчається в Лондоні, і як мінімум двічі на рік виконавиця їздить відпочивати. Артистка зізналася, на що здебільшого йдуть її гонорари.

Тіна Кароль дала інтерв'ю своїм шанувальникам, які поцікавилися у неї, на яку покупку вона шкодувала гроші? Зірка зізналася, що здебільшого не любить витрачати гроші на себе, і майже завжди вкладає кошти у свою професійну діяльність.

"Я не марнотратка, - відзначила Тіна Кароль. - І взагалі я завжди жалкую на себе. А ось куди я не жалкую - це на творчість: якийсь костюм, якась сценічна декорація, постановка, шоу, балет, нове обладнання для стейдживіків. І ось все це тягне гроші завжди. І, напевно, там весь мій бюджет".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Цікаво те, що фанати, які послухали її відповідь, дійшли висновку, що дороге вбрання, яке носить Тіна Кароль, купує собі не сама. А дарує їй їхній молдавський співак Дан Балан, про роман із яким говорять ще з часів їхньої участі у вокальному проєкті "Голос країни".

"Шкода грошей на себе, тоді ясно, звідки гроші на вбрання, Данік щедра людина", - зазначила одна з шанувальниць.

Нагадаємо, Тіна Кароль у трикотажних шортах та щільних колготках здивувала невдалим вибором вбрання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ