Today.ua

Тіна Кароль змінила 4 ефектних образи на сцені фестивалю Atlas Weekend

Тіна Кароль вперше виступила на сцені відомого українського музичного фестивалю Atlas Weekend. Артистка представила шоу "Красиво" на підтримку свого однойменного альбому. Успішна співачка влаштувала справжній перформанс з водоспадом, лазерним шоу та візуальним супроводом моушн-графікою. А за допомогою AR-технологій глядачі могли дивитися виступ зірки через телефони з елементами доповненої реальності.

Успішна українська співачка виконала як нові, так і старі хіти. Вона змінила кілька чудових нарядів від відомих зарубіжних та вітчизняних брендів: John Galliano, Jean Paul Gaultier, Saint Laurent, David Koma, Nue Studio і ARTEM KLIMCHUK, і розкішні аксесуари від Dior і Dominic Elvin.

Її можна було побачити в сріблястому комбінезоні, що нагадує космічний костюм. Також вона вийшла на сцену в нарядах зі своїх недавніх кліпів: строгому смугастому костюмі і прозорому комбінезоні, що в усій красі підкреслює її приголомшливу фігуру. Однак найбільш вражаючим сценічним костюмом став образ зебри: напівпрозорий комбінезон в білу і чорну смужку. А її ефектний образ доповнював жовтий пітон на шиї. Тіна Кароль і Юлія Саніна разом виконали їх спільну пісню "Вільна", а супроводжували їм барабанщик Aaron Smith і басист Shawn Davis.

Нагадаємо, син Тіни Кароль прилетів в Україну, щоб підтримати маму. 12-річний Веніамін вперше висловився, що він думає про її творчість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ