Today.ua

Тіна Кароль в костюмі стюардеси повторила образ Брітні Спірс

Тіна Кароль показала свій образ стюардеси, щоб перевтілитися в Брітні Спірс в кліпі на композицію «Toxic». Українська зірка в коротенькому платті показала свої стрункі ноги. Артистка стала ведучою нового шоу зіркових пародій, в якому приміряє кілька несподіваних образів, включаючи Мадонну.

У Інстаграм-сторіз Тіна Кароль опублікувала відео з гримерки. У кадрі артистка з'явилася в блакитному мініплатті, капелюшку-таблетці та білих півчобітках. У схожому вбранні з'явилася американська співачка Брітні Спірс у своєму кліпі «Toxic».

«Скоро в ефірі», - зазначила українська зірка.

Тіна Кароль стала ведучою нового розважального проєкту на телеканалі 1+1 - шоу зіркових пародій «Ліпсінг батл».

«Вже 6 березня відомі українські особистості перевтіляться у зірок світового шоу-бізнесу під хіти, які знають і люблять всі.
Ведучими масштабного шоу стали співачка, тренер «Голосу країни-11» Тіна Кароль та артист і продюсер ПТП», - йдеться в релізі нового проекту.

У тізері, опублікованому телеканалом, можна побачити Тіну Кароль в ролі Брітні Спірс, а також в рожевому трико, коли вона рухається під хіт Мадонни. А ось Потап з'явиться в образі іспанця Антоніо Ромеро Монхе - учасника дуету, виконуючого безсмертний хіт «Macarena».

У новому шоу візьмуть участь 36 найвідоміших українських співаків, акторів і телеведучих, які влаштують справжній перфоманс пародій. Знаменитостям доведеться добре ознайомитися зі своїми героями, щоб повністю в них перевтілитися, повторювати їх міміку, манеру триматися на сцені, і це, не кажучи вже про те, що і зовні над ними поколдують стилісти шоу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Канал 1 + 1 ? Офіціі̆на сторінка (@ 1plus1_ua)

Нагадаємо, Тіна Кароль прокоментувала своє ставлення до Олі Полякової після публічного скандалу на шоу "Маска".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ