Today.ua

Тіна Кароль в хустці і шубі-балахоні прийшла на презентацію нової колекції взуття

Український глядач звик бачити блискучу суперблондинку в розкішному вбранні, з бездоганним укладанням і з яскравим макіяжем. Але, здається, Тіна Кароль вирішила зрадити своїм смакам, зірка з'явилася в абсолютно не гламурному образі, надівши на себе довгу шубу і пов'язавши на голову хустку.

Такою Тіна Кароль ще не з'являлася на публіці, зірка української сцени вибрала для дозвільного заходу, присвяченого презентації нової колекції взуття, досить несподіваний для себе образ. Тіна одяглася в коричневі штани, білий світшот, світло-коричневу довгу і безформну шубу, а на голову пов'язала тонку хустку тьмяного відтінку. Співачка навіть не нафарбувала губи своєю коханою яскраво-червоною помадою, обмежившись легким денним макіяжем. Відзначимо, що головна колаборація року подарувала українським жінкам найзручніші і красиві туфлі на високих підборах. Взуття, створене Tina Karol x Kachorovska, зшите з міцного сатину і прикрашене кристалами Сваровськи.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль (@tina_karol)

У рекламних роликах знялася сама Тіна Кароль, взуття за задумом творців, подається у вигляді свіжоприготовленої страви, яке співачка дістає з духовки і посипає спеціями.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розповіла про головну концепцію нової колаборації з відомим українським брендом, а також про те, що її надихнуло на створення колекції зручних і ефектних босоніжок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ