Today.ua

Тіна Кароль у тапках-“батонах“ за 3 тисячі гривень показала кумедне відео з репетиції

Тіна Кароль вже кілька років активно ділиться з шанувальниками лаштунком своєї професійної діяльності. Артистка показує фанатам, як готується до концертів, вибирає сценічні вбрання та інше.

З 7 січня Тіна Кароль вирушає в тур українськими містами, і співачка зі своїми музикантами та командою активно готується до концертів. Зі своїми шанувальниками артистка вирішила поділитися, як проходить прогін, та запросити їх на онлайн-репетицію увечері 6 січня.

У студію Тіна Кароль прийшли у забавному образі, одягнувши синій спортивний комбінезон, трендову вкорочену синю з білим куртку-авіатор та тапочки у вигляді батона від бренду Maison Margiela вартістю 100 доларів (3 тисячі гривень). Виконавиця ходила із зали до зали, вихваляючись перед своїми співробітниками обновкою. На її обличчі не було ні грама макіяжу, а волосся вона просто зібрала в розпатланий пучок.

"Я запрошую тебе на репетицію, на прогін. Хочеш, хочеш, хочеш? Я знаю, хочеш! А не хочеш? Примусимо!" – жартома відзначила Тіна Кароль у ролику.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль Офіц. фан-клуб (@_fantina)

"Незрівнянна, а тапки краса", "Маленькі радості ... вони є у кожної жінки", "Молодець", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Тіна Кароль у сукні з ефектним декольте зустріла Новий рік із 13-річним сином.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ