Today.ua

Тіна Кароль вперше відверто розповіла про почуття до Дана Балана

Українська співачка Тіна Кароль, нарешті, почала говорити правду про свої стосунки з Даном Баланом. Парі довелося пройти через дуже серйозні випробування.

Зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль вирушила в тур по Казахстану. Співачка дала ексклюзивне інтерв'ю в ефірі "Авторадіо-Казахстан". В ході інтерв'ю українська співачка і телеведуча проекту "Танці з зірками" зважилася відповісти на животрепетне питання, яке, виявляється, цікавить не тільки українців, а й жителів Казахстану.

Тіна Кароль відверто прокоментувала чутки про свій роман з молдавським виконавцем Даном Баланом. Мова зайшла про скандал, який був спровокований креативним продюсером телеканалу 1+1 Володимиром Завадюк.

Під час свого виступу на воркшоп "Ніч нових ідей" Завадюк публічно заявив, що романтичних відносин і почуттів між Тіною Кароль і Даном Баланом ніколи не було. Роман зірок був вигаданий тільки для того, щоб підняти рейтинги телепроекту.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дантіні Офіц. Фан-клуб (@_dan_tina)

"Нам довелося разом відстояти наше ім'я, відстояти наших шанувальників, відстояти наші почуття. І я рада, що вся ситуація розрулилась і всі все зрозуміли. Подивимося, як доля направить наші сердечні струни ...", - зазначила Тіна Кароль і додала, що і так дуже багато сказала ...

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль опублікувала в Мережі відео, після якого шанувальники зрозуміли, чому ось уже 8 років після смерті чоловіка співачка залишається одна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ