Тонкі млинці на сироватці, які не липнуть до сковороди: рецепт найсмачнішого частування на Масляну

Автор: Шевченко Лилия

Наближається улюблене у народі свято Масляна, коли під веселі хороводи та гуляння відбудуться проводи зими та зустріч весняного тепла. Головним частуванням увесь святковий тиждень, з 28 лютого до 6 березня, будуть млинці. Пропонуємо приготувати тонкі млинці на сироватці, які не липнуть до сковороди.

Тонкі млинці на сироватці, які не липнуть до сковороди: рецепт найсмачнішого частування на Масляну - today.ua

Млинці на Масляну на сироватці

Інгредієнти:

  • 2 склянки молочної сироватки
  • 250 г пшеничного борошна
  • 3 яйця
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. рафінованої олії
  • 1 щіпка солі

Спосіб приготування:

У глибокій мисці збийте віночком яйця з сіллю та цукром до однорідності. Збивати масу до стану піни не потрібно. Продовжуючи збивати яєчну суміш віночком, влийте тонким струмком сироватку.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Далі невеликими порціями додайте борошно, що просіює. Якщо сироватка дуже кисла, покращити смак можна, додавши щіпку харчової соди разом із борошном. Тонкі млинці на сироватці, які не липнуть до сковороди: рецепт найсмачнішого частування на Масляну У готове тісто млинця додайте соняшникову олію без запаху і ще раз ретельно перемішайте. Сковороду з товстим дном розігрійте на плиті, злегка змастіть олією.

Налийте трохи тіста та розподіліть його по всьому дну сковорідки. Смажте млинці на середньому вогні по парі хвилин з кожного боку.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт слід додати в тісто, щоб млинці вийшли золотистими та дуже апетитними.

Головне