Today.ua

Тоня Матвієнко у купальнику похвалилася літніми кадрами з відпустки в Єгипті

Тоня Матвієнко разом із чоловіком та молодшою донькою перебуває у відпустці. Зіркова сім'я вирішила вирушити в теплі краї, і вибрали місцем свого призначення Єгипет, звідки діляться яскравими літніми знімками.

На відміну від своїх колег, які відпочивають у Мексиці, США, Африці або на Мальдівських островах, Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян обрали більш доступний варіант відпочинку. У січні не у сезон путівки в Єгипет можуть обійтися близько 7-8 тисяч гривень на 7 днів за одну людину.

З теплих країв відома українська виконавиця поділилася серією фотографій. Тоня Матвієнко зняла себе в роздільному купальнику з дочкою в басейні.

"А морда все одно згоріла", - наголосила виконавиця.

Дочка Ніни Матвієнко прибрала волосся в пучок і надягла протисонцеві окуляри, а маленькій дочці Ніні прикрила обличчя від сонця кепкою.

Також артистка поцікавилася у шанувальників, що "краще вдома чи в Єгипті, де 19 градусів?", зазначивши, що правильна відповідь "Єгипет".

Відпочивати зіркова сім'я вирушила напередодні шостого дня народження Ніни. Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала рідкісне фото своєї молодшої доньки у день її народження: "Копія бабуся".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ