Today.ua

ТОП-3 найбільш підходящі стрижки для хвилястого і кучерявого волосся

Підібрати стрижку для хвилястого і кучерявого волосся досить непросто, оскільки такі пасма найчастіше важко піддаються укладанню і норовлять вибитися із зачіски. Особливо складно вибрати стрижку для короткого хвилястого волосся, тому перед походом до перукаря слід врахувати кілька важливих нюансів.

Стилісти рекомендують сто разів подумати, перш ніж віддати перевагу коротким і структурованим стрижкам. Хвилясте волосся під вагою довжини лягає красивими хвилями, якщо їх коротко підстригти, то вони тут же «підскочать» і створять небажаний об'єм. Те ж саме стосується і структурованих видів стрижок.

1. Подовжений боб

На кучерявому волоссі чудово виглядає подовжений боб з природною текстурою. Така стрижка на середню довжину волосся буде виглядати чудово навіть без будь-якої укладки.

2. Внутрішній каскад

Якщо ваше волосся не тільки хвилясте, але ще і густе, то надати їм красивої форми без зайвого обсягу і пухнастості дозволить стрижка «внутрішній каскад». Майстер залишить прямою видиму частину волосся, а зсередини зробить «драбинку». Таким чином можна контролювати об'єм і зберегти гарні хвилі.

3. Мікробоб

Для власниць хвилястого волосся короткі стрижки в принципі небажані, але якщо дуже хочеться, то ідеальним буде укорочений боб із середнім проділом.

Нагадаємо, раніше стилісти назвали модну стрижку 2021, яка підходить для всіх типів волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ