Today.ua

ТОП-5 зачісок, які практично не потребують укладання

Не всім дівчатам подобається прокидатися за кілька годин до виходу і багато часу витрачати на укладання волосся. Багато з них віддають перевагу практичності та мріють зробити стрижку, яка завжди буде виглядати доглянутою без особливих зусиль. Пропонуємо вам дізнатися про 5 таких зачісок.

Ці 5 стрижок не потребують особливої укладки. В основному, щоб надати зачісці пристойний зовнішній вигляд, досить трохи спрею або масла для укладання волосся. А якщо зробити легкі локони, то зачіска дуже довго протримається в відмінному стані.

Боб - всьому голова

Боб-каре, подовжений або класичний боб, боб на ніжці, боб з виголеною скронею - відмінне рішення для дівчат, які не хочуть витрачати багато часу на укладку. Досить висушити волосся феном, використовуючи круглий гребінець.

Коротка стрижка

... сама говорить за себе. Все що потрібно, просто провести гребінцем по волоссю, додати трохи гелю, укласти локони в потрібну сторону - вуаля, і все готово!

Піксі

Піксі можна віднести до розряду коротких стрижок, але вони відрізняються наявністю чубчика, який потрібно укладати. Щоб чілка лягала красиво, потрібен, як мінімум, лак.

Шеггі

Обстрижене волосся на різній довжині саме по собі лягає відмінно. Додати трохи засобу для укладання, висушити феном, збиваючи руками локони, і все.

Маллет

Стрижки 80-х повертаються в моду. Стрижка Маллет довга ззаду і коротка спереду, часто з ультракоротким чубчиком.

Каре

Ну і класична стрижка, яка не виходить з моди. Для укладки потрібен тільки фен і круглий гребінець або утюжок.

Також при користуванні феном і утюжком не забувайте про термозахист, щоб волосся набувало красивий і живий вид.

Нагадаємо, названі наймодніші укладки на довге волосся 2021 року. Стилісти розповіли, як стильно носити хвіст і пучок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ