Today.ua

ТОП-6 корисних властивостей сала для жіночого організму

Свиняче сало містить масу корисних речовин, які життєво необхідні для жіночого організму. Якщо цей продукт вживати в їжу правильно, то безлічі проблем зі здоров'ям вдасться уникнути.

1. Сало містить арахідонову кислоту і селен - найважливіші елементи для нормального функціонування жіночої статевої системи.

2. У салі багато вітамінів групи В, Д, С і, звичайно ж, Е - головного жіночого вітаміну.

3. При дозованому, але регулярному вживанні в їжу сало сприяє зміцненню імунітету.

4. Сало - продукт калорійний, однак за рахунок того, що на його перетравлення організм витрачає багато часу і енергії, то людина довго не відчуває голоду і відчуває себе повним сил. Зниження обсягів споживання їжі веде до схуднення.

5. Сало продовжує молодість і уповільнює процеси старіння.

6. Вітамінний склад сала наділяє його потужними антиоксидантними властивостями. Правильне вживання в їжу даного продукту дозволяє здійснити профілактику раку.

Важливо! У день можна з'їдати не більше 30-40 г свіжого солоного сала і бажано в першій половині дня. Їжте сало обов'язково з хлібом, часником, цибулею або гірчицею. Пекучі приправи сприяють кращому перетравленню продукту.

Ознайомтеся також з найефективнішими способами використання сала для зміцнення імунітету, схуднення і під час лікування застуди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ