Зварити смачну, ніжну і соковиту кукурудзу не так вже й просто. Щоб зерна вийшли цукровими і танули в роті, потрібно знати кілька секретів приготування кукурудзи.
Секрети приготування найсмачнішої і соковитої кукурудзи
1. Залийте очищені від листя качани кукурудзи водою кімнатної температури і залиште на пару годин. Потім промийте те перекладіть в каструлю.
2. На дно покладіть шар листя кукурудзи, ними ж накрийте качани зверху. Для цієї мети обирайте листя ніжніші. Вони додадуть готовій страві більш виражених смакових якостей.
3. Заливати підготовлені качани необхідно не холодною, а киплячою водою. Так зерна кукурудзи вийдуть максимально смачними і збережуть корисні речовини.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
4. Поставте каструлю на плиту і додайте невеликий шматочок вершкового масла. Так буде смачніше... 5. Варіть кукурудзяні качани при середньому кипінні близько 20-25 хвилин, потім посоліть воду.
6. Зніміть каструлю з плити, укутайте в теплу ковдру і залиште ще на півгодини. За цей час кукурудза досягне потрібної кондиції і придбає дивовижний смак і аромат.
Дізнайтеся також секрети приготування соковитих і смачних м'ясних котлет. З рецептури доведеться прибрати зайві інгредієнти.