ТОП-6 секретів приготування соковитої та ніжної вареної кукурудзи, як в ресторані

Автор: Шевченко Лилия

Зварити смачну, ніжну і соковиту кукурудзу не так вже й просто. Щоб зерна вийшли цукровими і танули в роті, потрібно знати кілька секретів приготування кукурудзи.

ТОП-6 секретів приготування соковитої та ніжної вареної кукурудзи, як в ресторані - today.ua

Секрети приготування найсмачнішої і соковитої кукурудзи

1. Залийте очищені від листя качани кукурудзи водою кімнатної температури і залиште на пару годин. Потім промийте те перекладіть в каструлю.

2. На дно покладіть шар листя кукурудзи, ними ж накрийте качани зверху. Для цієї мети обирайте листя ніжніші. Вони додадуть готовій страві більш виражених смакових якостей.

3. Заливати підготовлені качани необхідно не холодною, а киплячою водою. Так зерна кукурудзи вийдуть максимально смачними і збережуть корисні речовини.

Популярні зараз

Жданов заявив, що росіяни можуть захопити Київ: “Вони все одно досягнуть мети“

В Україні скасують 11-річне навчання у школі і відправлять половину учнів до ПТУ

У Раді пропонують підвищити тариф на електроенергію для населення до рівня собівартості

В Україні показали Daewoo Lanos нового покоління

4. Поставте каструлю на плиту і додайте невеликий шматочок вершкового масла. Так буде смачніше... ТОП-6 секретів приготування соковитої та ніжної вареної кукурудзи, як в ресторані 5. Варіть кукурудзяні качани при середньому кипінні близько 20-25 хвилин, потім посоліть воду.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

6. Зніміть каструлю з плити, укутайте в теплу ковдру і залиште ще на півгодини. За цей час кукурудза досягне потрібної кондиції і придбає дивовижний смак і аромат.

Дізнайтеся також секрети приготування соковитих і смачних м'ясних котлет. З рецептури доведеться прибрати зайві інгредієнти.