Today.ua

Паливо є, але його не дають: таролог розповіла, хто винен у дефіциті бензину в Україні

Через три місяці повномасштабного вторгнення Росії на територію України у країні виник дефіцит бензину. Багато людей стоять у чергах по кілька годин, щоб заправити авто. Таролог Олена Бюн зробила розклад на картах. Вона розповіла, хто у цьому винен, і коли у країні вирішиться проблема з паливом.

За словами експерта в картах Таро, карти показують, що бензину достатньо - звичайно, не так багато, як було до війни, але достатньо. Річ у тому, що комусь вигідно дестабілізувати ситуацію, ставити ціни вище і тим самим наживатися на людях, які і так постраждали.

"Але навіть якби вони відпускали наявний бензин за тією ціною, що зараз встановили влада, то не розорилися б. Просто вважають, що цей прибуток для них недостатній, і хочуть більше заробити", - каже таролог.

Те, що відбувається сьогодні в Україні з бензином, експерт назвала грою, ілюзією, обманом. Бізнесмени просто не хочуть продавати паливо за ціною, встановленою державою, оскільки знають, що можуть отримати більше.

"Карти кажуть, що будуть зміни на краще, але вони досить повільні і ситуація може затягнутися. Зараз чітко видно обман, зраду, спробу заплутати та ускладнити ситуацію. Є хитрість і змова, щоб досягти тієї ціни на бензин, яку хочуть власники. Вони всіма Шляхами намагаються проштовхнути ту суму, яка їм вигідна, і думають, що їм це вдасться. Їх не влаштовує та ціна, яку встановила влада, адже ними керує жадібність", - каже Бюн.

Щобільше, в цьому є ще одна мета – дискредитувати владу, створити картинку, що вище керівництво не в змозі вирішити проблему з паливом. Тобто, тут є політичний контекст.

Але вже видно світло наприкінці тунелю. Таролог впевнена, що у найближчому майбутньому підкилимні ігри закінчаться і ситуація стабілізується.

Нагадаємо, Польща передасть зі своїх запасів 25 тисяч тонн палива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ