Today.ua

Торт “Медовик“ на сковороді за півгодини: простий рецепт улюбленого десерту з вершковим кремом

Торт "Медовик" - це один з найпопулярніших і найулюбленіших десертів, який подають на святковий стіл або до сімейного чаювання. Приготувати медовий торт зовсім не складно, якщо скористатися секретним рецептом багатьох господарок.

Торт "Медовик" на сковороді

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для крему:

Способ приготовления:

Всі інгредієнти для тіста, крім борошна, з'єднайте в каструлі з товстим дном і поставте на середній вогонь. Перемішуйте до тих пір, поки не розчиняться кристали цукру, а маса не збільшиться в обсязі в 2-3 рази.

Зніміть каструлю з вогню, борошно просійте в окрему миску і влийте гарячу солодку суміш. Замішуйте тісто лопаткою, потім, коли воно стане теплим, домішіть руками. Помістіть тісто в поліетиленовий пакет і залиште на кухонному столі до повного остигання. Розділіть медове тісто на десять рівних частин, кожну розкотіть у тонкий круглий коржик.

Випікайте коржі на сухій сковороді на середньому вогні до золотистого припіка з обох боків. Компоненти крему змішайте, збивайте міксером протягом трьох хвилин. Готовим кремом перекладіть медові коржі. Поставте торт "Медовик" на кілька годин у холодильник, щоб він добре просочився. Прикрасьте подрібнених у крихту залишків коржів, тертим шоколадом або сезонними фруктами.

Смачного!

Приготуйте також торт "Наполеон" за 20 хвилин. Простий рецепт десерту без випічки нагоді кожній господині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ