Приготувати домашній торт "Наполеон" можна за півгодини. Десерт вийде ніжним, смачним та дуже ароматним. При цьому не доведеться витрачати багато сил, часу та грошей на його створення.
Торт "Наполеон" без випічки
Інгредієнти:
- 0,5 кг листкового печива "Вушка"
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 3 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю
- 0,7 л свіжого молока
- 100 г вершкового масла
- 1 пакетик якісної ванілі
Спосіб приготування:
Для початку приготуйте крем. Збийте міксером у глибокій ємності курячі яйця з цукром, поступово додайте крохмаль.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Перелийте молоко в емальовану каструлю, підігрійте на плиті до гарячого стану. Інтенсивно помішуючи, влийте тонким струмком солодку яєчну масу. Варіть на мінімальному вогні до загусання. Дайте крему охолонути, потім додайте|добавляйте| розм'якшене вершкове масло|мастило| і всипте ваніль, збийте міксером до пишності. Накрийте масу харчовою плівкою та залиште на півгодини.
Форму для торгу вистеліть харчовою плівкою, по дну розподіліть трохи крему і покладіть шар печива. Покрийте шаром крему і знову покладіть печиво. Продовжуйте чергувати шари, доки інгредієнти не закінчаться.
Поставте торт "Наполеон" на годину за кімнатної температури, потім відправте в холодильник на 2-3 години.
Смачного!
Приготуйте домашній шоколадний торт без випічки. Рецепт десерту з печива зі смачним вершковим кремом.