Приготувати домашній торт "Наполеон" можна за півгодини. Десерт вийде ніжним, смачним та дуже ароматним. При цьому не доведеться витрачати багато сил, часу та грошей на його створення.
Торт "Наполеон" без випічки
Інгредієнти:
- 0,5 кг листкового печива "Вушка"
- 3 яйця
- 3 ст. л. цукру
- 3 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю
- 0,7 л свіжого молока
- 100 г вершкового масла
- 1 пакетик якісної ванілі
Спосіб приготування:
Для початку приготуйте крем. Збийте міксером у глибокій ємності курячі яйця з цукром, поступово додайте крохмаль.
Перелийте молоко в емальовану каструлю, підігрійте на плиті до гарячого стану. Інтенсивно помішуючи, влийте тонким струмком солодку яєчну масу. Варіть на мінімальному вогні до загусання.
Форму для торгу вистеліть харчовою плівкою, по дну розподіліть трохи крему і покладіть шар печива. Покрийте шаром крему і знову покладіть печиво. Продовжуйте чергувати шари, доки інгредієнти не закінчаться.
Поставте торт "Наполеон" на годину за кімнатної температури, потім відправте в холодильник на 2-3 години.
Смачного!
Приготуйте домашній шоколадний торт без випічки. Рецепт десерту з печива зі смачним вершковим кремом.