Today.ua

Торт із полуницею без випічки – простий рецепт смачного літнього десерту

Щоб порадувати себе та своїх домочадців чимось смачненьким, необов'язково стояти цілий день біля плити, вимішуючи тісто і відгадуючи, коли торт пропечеться. Пропонуємо вам спробувати полуничне частування без випічки, на приготування якого піде мінімум часу.

Торт із полуницею без випічки – простий рецепт смачного частування

Складові:

Основа:

Крем:

Спосіб приготування:

  1. Подрібнюємо печиво в крихту. Розтоплюємо масло на водяній бані і додаємо в крихту. Перемішуємо, перетираємо пальцями.
  2. Форму вистилаємо пергаментом і висипаємо туди основу для торта (залишіть трохи для прикраси торта зверху), розрівнюючи її дном форми. Можна також зробити бортики.
  3. Сметану, цукор перемішуємо з яйцями і додаємо туди борошно. Добре перемішуємо віночком, щоб не було грудок. Ставимо на середній вогонь, і варимо, поки крем не загусне, весь час помішуючи.
  4. Вимикаємо вогонь. Додаємо олію та ванільний цукор – перемішуємо, щоб олія розтанула в кремі. Накриваємо плівкою і чекаємо, поки крем стане теплим.
  5. Виливаємо крем у форму, прикрашаємо крихтою з печива та полуницею. Забираємо в холодильник на шість годин до застигання.

Готово! Смачного!

Нагадаємо, ми розкрили чотири секрети приготування ідеальної італійської піци: тісто, соус та вибір сиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ