Щоб порадувати себе та своїх домочадців чимось смачненьким, необов'язково стояти цілий день біля плити, вимішуючи тісто і відгадуючи, коли торт пропечеться. Пропонуємо вам спробувати полуничне частування без випічки, на приготування якого піде мінімум часу.
Торт із полуницею без випічки – простий рецепт смачного частування
Складові:
- Полуниця для прикраси
Основа:
- Шоколадне печиво – 400 г
- Вершкове масло – 125 г
Крем:
- Сметана – 1 літр
- Яйця – 5 штук
- Цукор – 250 г
- Борошно – 5 ст. л.
- Ванільний цукор – 2 пакетики
- Вершкове масло – 100 г
Спосіб приготування:
- Подрібнюємо печиво в крихту. Розтоплюємо масло на водяній бані і додаємо в крихту. Перемішуємо, перетираємо пальцями.
- Форму вистилаємо пергаментом і висипаємо туди основу для торта (залишіть трохи для прикраси торта зверху), розрівнюючи її дном форми. Можна також зробити бортики.
- Сметану, цукор перемішуємо з яйцями і додаємо туди борошно. Добре перемішуємо віночком, щоб не було грудок. Ставимо на середній вогонь, і варимо, поки крем не загусне, весь час помішуючи.
- Вимикаємо вогонь. Додаємо олію та ванільний цукор – перемішуємо, щоб олія розтанула в кремі. Накриваємо плівкою і чекаємо, поки крем стане теплим.
- Виливаємо крем у форму, прикрашаємо крихтою з печива та полуницею. Забираємо в холодильник на шість годин до застигання.
Готово! Смачного!
Нагадаємо, ми розкрили чотири секрети приготування ідеальної італійської піци: тісто, соус та вибір сиру.