Today.ua

“Торт таки був“: Віра Брежнєва показала, як відсвяткувала день народження чоловіка за кордоном під час війни

Українська співачка Віра Брежнєва разом зі своїм відомим чоловіком, композитором Костянтином Меладзе після початку війни залишила територію Росії. Ось уже три місяці зірка перебуває в Італії, де працювала у штабі волонтерів.

Виконавиця – одна з небагатьох українських артистів, які жили та працювали в РФ, поїхали з країни-агресора та активно говорять про війну, підтримуючи свою Батьківщину та земляків.

Днями, 11 травня, день народження відзначав чоловік Віри Брежнєвої. Йому виповнилося 59 років. Як і мільйонам українців, зірковій парі також не до свят. В особистому Інстаграм-акаунті виконавиця розповіла, що цей день вона провела лише з чоловіком, але від святкового торта вони відмовлятися не стали.

"Цього року ми не святкували день народження чоловіка, а просто провели цей день разом. І він був дуже теплим... Але торт таки був", - наголосила Віра Брежнєва.

Співачка замовила коханому гарне частування – одноярусний торт із зображенням скрипкового ключа, а також фігуркою самого композитора, що сидить за чорним роялем.

Також Віра Брежнєва опублікувала барвисте літнє селфі, наголосивши, що це її перше фото за останні 77 днів. Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, як її дитина реагує на війну: "Син гуглить, як прибрати Путіна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ