Today.ua

Тренд літа 2022 – маленька рожева сукня: які моделі найбільш популярні

Рожева сукня просто повинна опинитися у гардеробі кожної модниці цього літа. Найромантичніший колір став особливо популярним у спекотному сезоні 2022 року. Виберіть стильне вбрання на свій смак із актуальних моделей.

Дизайнери представили жінками різноманітність фактур та кольорів. Рожеве плаття може бути різних відтінків - від ніжного пудрового до насиченого малинового. Головне – щоб воно чудово сиділо на вашій фігурі.

Зухвале міні

Таку довжину може дозволити собі далеко не кожна красуня. Однак якщо хочете похвалитися ідеальними стрункими ногами – влітку саме час це зробити! У моді як облягаючі, так пишні моделі, з рюшами та асиметричні. Головне – максимум відкритого тіла.

Максі з повітряної тканини

Цього сезону кутюр'є приділили особливу увагу довгим сукням актуального відтінку. Їх обирали як голлівудські зірки для червоних доріжок, так і випускниці. Шовк, фатин, атлас з витонченим декором – у тренді. Легкі моделі з повітряних тканин виглядають невагомими і вони на піку популярності.

На тонких бретельках

Помітна тенденція літа 2022 року – рожеві сукні на тонких бретельках. Особливо виграшно виглядають моделі довжини міді. Найстильніші поєднують відразу кілька яскравих відтінків. Вони підійдуть як на кожен день, так і для особливого випадку. Додайте аксесуарів – і святковий образ готовий!

Нагадаємо, наймодніша спідниця літа 2022 року – саронг. Як носити трендову річ, можна дізнатися тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ