Today.ua

Трендова зачіска, золоті сережки та об'ємний бежевий костюм – новий вихід першої леді Олени Зеленської

Олена Зеленська вже давно виборола звання однієї з найстильніших і найкрасивіших перших леді у світі. Дружина українського президента віддає перевагу переважно нарядам вітчизняних брендів і знає, як поєднати класику, спорт та тренди.

Сьогодні, 21 травня, Олена Зеленська з'явилася перед камерами журналістів, щоб розповісти про життя першої леді, про те, як три роки змінилося її життя, та як її сім'я переживає війну. Адже насамперед вона – дружина та мати.

На публіці дружина українського президента з'явилася у стильному костюмі бежевого кольору – вільних штанах та подовженому оверсайз піджаку без лацканів. Олена Зеленська часто вибирає цікаві дизайнерські речі з родзинкою, які надають її зовнішньому вигляду особливого градусу сучасності та стилю. Свій образ перша леді України доповнила елегантною блузою з краваткою під колір військової уніформи чоловіка, який сидів поруч із нею. Дружина Володимира Зеленського одягла акуратні золоті сережки, а також уложила волосся в одну з найтрендовіших зачісок 2022 року – низький хвіст, який вона закрутила дуже цікавим способом. У макіяжі Олена Зеленська підкреслила очі.

Нагадаємо, Олена Зеленська зачарувала новим фото у синій вишиванці - чиста та безневинна краса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ