Today.ua

Трендовий манікюр весни: Дженіфер Лопес показала наймодніші нігті сезону

Дженніфер Лопес старанно стежить за модними трендами. Американська співачка та актриса продемонструвала стильний манікюр, який користується величезною популярністю цієї весни.

Зірка фільму "Стриптизерки" представила новий ефектний образ. Дженніфер постала в білій шовковій сорочці з V-подібним вирізом і сріблястих штанах оверсайз. Вона прикрасила зону декольте тонкими золотими ланцюжками з підвіскою у вигляді серця.

На зап'ясті артистки красувався великий годинник. Лопес зробила гламурний макіяж. Вона виділила риси обличчя мерехтливою косметикою. Особливу увагу привернули нігті зірки. Поп-діва віддала перевагу так званому Baby French – вишуканому французькому манікюру, який зараз жуже актуальний у Голлівуді. Він створює враження "голих" натуральних нігтів. Вони покриті кількома шарами лаку тілесного кольору, а на кінчики нанесена тонка біла лінія. Нейл-майстер Том Бачик своєю похвалився роботою для Дженніфер на своїй сторінці в соцмережі Instagram. На пальці виконавиці хіта Let's Get Loud виблискувало заручне кільце з великим каменем. Його коханій подарував актор Бен Аффлек.

Нещодавно Дженніфер разом із 14-річною донькою Еммою відзначила День матері. Лопес у білій сукні вразила шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ