Today.ua

“Три богатирі“: Юрій Горбунов зворушив милим сімейним фото із синами

Катя Осадча та Юрій Горбунов, зважаючи на все, переглянули своє ставлення до дітей. Якщо раніше подружжя не показувало свого сина Івана, поки хлопчику не виповнилося 4 роки, то маленького Данила представили публіці з пелюшок. А фанати цьому шалено раді.

Поки незмінна ведуча програми "Світське життя" знаходиться в Німеччині, звідки ділиться фото та відео, її чоловік знаходиться вдома під опікою. На щастя, Катя Осадча цілком може покластися на Юрія Горбунова, який зарекомендував себе прекрасним батьком. Шоумен справляється з двома маленькими дітьми, не проти змінити памперс і провести весь вечір, граючи зі страшним сином.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Юрій Горбунов показав, як він проводить вечір із дітьми перед тим, як вирушить на зйомку прямого ефіру "Танці з зірками".

"Тато аж очі заплющив від радості. Моя неділя перед виходом з дому на Танці!" – зазначив артист.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Продюсер.Телеведучий (@gorbunovyuriy)

У кадрі успішний український ведучий постав у халаті, сидячи з дітьми. Зоряний татко та Ілля годують крихту Данила, який уважно дивиться на свого тата. Шанувальники залишилися зачаровані та висловили своє захоплення у коментарях.

"Як приємно дивитися на такого батька та милих синів", "Яке миле фото", "Щастя", "Молодці, приклад для багатьох", "Милі діти та папуля", "Три богатирі", "Ось так старший брат, розумничка" , - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Юрій Горбунов показав ніжні фото із молодшим сином: “Маленький козачок“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ