Три інгредієнти, які потрібно обов'язково додати до борщу, щоб страва набула яскравого смаку

Автор: Шевченко Лилия

Далеко не всім хазяйкам вдається приготувати смачний та ароматний червоний борщ. Справа в тому, що досвідчені кулінари варять страву за класичною рецептурою, але обов'язково додають три найважливіші для покращення смакових якостей українського борщу інгредієнта.

Три інгредієнти, які потрібно обов'язково додати до борщу, щоб страва набула яскравого смаку - today.ua

Кислі ягоди

Журавлина, брусниця, калина та інші види кислих ягід допомагають нейтралізувати солодкий присмак овочів у борщі, тому страва набуває характерного кислуватого смаку. Ягоди можна використовувати у свіжому чи замороженому вигляді, плоди слід подрібнити блендером у пюре та додати до борщу у процесі приготування.

Розсіл

Три інгредієнти, які потрібно обов'язково додати до борщу, щоб страва набула яскравого смаку Якщо ягід у холодильнику не виявилося або їх замало, то додати українському борщу приємної кислинки можна за допомогою огіркового або помідорного розсолу. Додайте цей компонент у сковороду, в якій гаситься буряк, з розрахунку 100 мл розсолу на один літр води.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Вершкове масло

Якщо ви готуєте пісний овочевий борщ або з нежирних сортів м'яса, то для наваристості та ситності додайте у страву трохи вершкового масла. Цей компонент не тільки покращить смак готового червоного борщу, але й зробить страву яскравішою.

Популярні зараз

Україна цьогоріч може залишитися без врожаю фруктів: в усьому винні бджоли

Українським біженцям у Німеччині скорочують готівкові виплати

Названо пенсії, які отримуватимуть українці з мінімальною та середньою зарплатою

У Раді готують нове підвищення пенсій українців: виплати зростуть до 60% від зарплати

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт рекомендується додати до засмаження, щоб борщ вийшов насиченого червоного кольору.