Today.ua

Три покоління: Аліна Гросу показала рідкісні фото з мамою та бабусею у вишиванках

Українська співачка Аліна Гросу від початку війни перебралася до батьків у своє рідне місто в Чернівці. Там вона надає усіляку допомогу біженцям із гарячих точок та вимушено переміщеним особам – починаючи від закупівлі товару та приготування на благодійній кухні.

Сьогодні, 19 травня, до Дня вишиванки Аліна Гросу поділилася із шанувальниками рідкісними сімейними фото. За майже три місяці війни виконавиця практично не говорила про особисте життя – варто зазначити, що з нею давно не видно її коханого – російського актора Романа Полянського.

"До Дня вишиванки готуємо вам зараз сюрприз, щоб усі ми разом були сильні духом і хоч трохи частіше посміхалися", - зауважила Аліна Гросу, повідомивши про вихід її нової пісні під назвою "Кохала".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Аліна Гросу (@alina_grosu)

На сімейній фотографії українська співачка постала разом зі своєю бабусею Марією (по маминій лінії) та мамою Ганною Андріївною. Всі троє одягнені як справжні українки – у вишиванки, великі червоні намиста та вінки. В Інстаграм-сторіз Аліна Гросу опублікувала серію фотографій, на яких позує в різних вишиванках – з пишною фатиновою спідницею, з розшитим корсетом, а також показала знімок з молодшим братом Михайлом одягненим у вишиванку. Нагадаємо, шанувальники намагаються дізнатися, куди зник Олег Винник. Український співак виходить на зв'язок у кращому разі раз на місяць і не говорить про війну. Фанати впевнені, що артист або в Німеччині, або служить у ТРО. Де ж він насправді?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ