Today.ua

Три зачіски для брудного волосся: як врятувати ситуацію, коли немає часу на миття голови

Будь-які зачіски краще виглядають на чистих локонах. Однак не завжди вдається помити голову вчасно. У таких ситуаціях часто допомагає сухий шампунь. Однак якщо його під рукою не виявилося, є три укладання, які підійдуть для брудного волосся.

Коси

Будь-яке плетіння на пасмах допомагає приховати їхню жирність. Найкраще на брудне волосся зробити дрібні коси, які можна носити кілька днів поспіль.

Також підійде французький колосок, який заплітають з маківки. Можна створити ефект мокрого волосся – за допомогою гелю чи пінки, після чого акуратно заплести його.

Хвіст з начосом

Жирність довгого волосся, як правило, видно на коренях, тоді як кінчики залишаються чистими. Спробуйте зробити начіс на маківці і зав'язати тугий хвіст на потилиці.

Розділіть волосся на дві частини. Одну потрібно зав'язати резинкою, а другу – біля обличчя – начесати дрібним гребінцем. З'єднайте чубок з основною масою локонів за допомогою невидимок і пригладьте пасма, що стирчать.

Високий пучок

Пучки - справжній порятунок для модниць, які хочуть приховати брудне волосся. Зберіть пасма в тугий хвіст і зав'яжіть гумкою. Затягніть локони в тугий джгут, попередньо змочивши їх водою або спреєм для укладання.

Накрутіть волосся по колу. Щоб пучок виглядав привабливіше, можна використовувати шпильки з декоративними елементами.

Нагадаємо, які три зачіски на піку популярності у літньому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ