Today.ua

Три найбільш бездушних знаків Зодіаку, що позбавлені співчуття

Якщо у вашому житті зустрічалися люди, які не звертали уваги на ваше горе, не допомагали вирішити проблеми і навіть не підтримали добрим словом, не варто на них ображатися. Річ у тому, що є три знаки Зодіаку, повністю позбавлених почуття жалю. Астрологи розповіли, хто ж ці бездушні представники зодіакального кола.

Найбільш бездушні знаки Зодіаку

Діва

Свою нечутливість представники цього знака виправдовують розважливістю та ощадливістю. Вони бояться здатися слабкими і керуються здоровим глуздом. Вони не те щоб не можуть, а просто не хочуть комусь надавати моральну підтримку, вони не скажуть теплого слова і не підтримають, тому що впевнені, що це марна трата часу.

Водолій

Завжди оптимістичні і веселі представники цього знака ретельно приховують свої почуття навіть від найближчих. Вони не хочуть витрачати час на емоції, пускаючи енергію на продумування інших більш серйозних питань. Попри бездушність у Водоліїв багато друзів, вони завжди стають душею компанії, оскільки перебувають у веселому настрої майже весь час.

Козеріг

Представники цього знака просто не хочуть витрачати часу на прояв емоцій. А розмова по щирості для них найгірша на світі. Замість телячих ніжностей і дівчачих балачки Козероги витрачають всі свої сили на досягнення цілей і власних мрій. Демонстрація почуттів і вираження емоцій для них чужі.

Нагадаємо, названі топ-3 пари знаків Зодіаку, яким найскладніше побудувати міцні відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ