Today.ua

Три найчесніші знаки Зодіаку, не здатні навіть на маленьку брехню

Брехати не добре - про це нам твердять з самого дитинства. Але, з віком ми розуміємо, що так неможливо. А як же брехня на благо? Але, є серед нас три представники зодіакального кола, які ніколи, ні при яких обставинах не збрешуть.

Найчесніші знаки Зодіаку

Стрілець

Представники цього знака і хотіли б збрехати, але у них, як у героя Джима Керрі у фільмі "Брехун, брехун", просто немає на це можливості. Не встигнувши подумати про те, щоб такого сказати, з їхніх вуст вилітає чиста правда. А ті одиниці, яким все ж таки вдалося сказати неправду, в результаті страждають і опиняються в ситуації, коли все спливає на поверхню.

Лев

Представники цього знака вважають себе кращими за інших, а тому брехня їм просто не властива - та й вони самі себе не пробачать за неправду. Левам можна вірити на слово і завжди просити у них чесної і об'єктивної думки. Тим часом народжені під цим знаком терпіти не можуть, коли обманюють їх. Якщо вони відчують, що ви лукавите, то є ризик, що спілкування закінчиться назавжди.

Овен

Представники цього знака, так само як і Леви, вважають, що брехня - нижче їх прекрасної гідності. Запальні та емоційні Овни в істериці швидше промовчать, ніж скажуть неправду. Народжені під цим знаком всіх рівняють під себе, а значить і найближче оточення обирають без такого пороку, як брехня. Невідомо, як може відреагувати Овен, якщо дізнається, що йому збрехали.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири найбільш меркантильні жінки за знаком Зодіаку, які шукають багатих женихів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ