Today.ua

Три найкращі та найзручніші зачіски на літо за 10 хвилин

Жінка повинна вміти виглядати привабливо навіть у 40-градусну спеку, коли доводиться відмовлятися від макіяжу. Врятує ситуацію стильна і зручна зачіска.

Хвіст з начосом

Просто зібрати волосся у хвіст на потилиці - це нудно і нецікаво. Якщо ж додати обсягу зачісці, то вийде чудовий образ на будь-який випадок, навіть на вечірці з таким укладанням ви не загубитеся.

Для початку розчешіть волосся щіткою, відокремте більше пасмо в області верхівки. Решту волосся зберіть у високий хвіст, скрутіть в тугий джгут і закрутіть навколо гумки. Додатково пучок можна зафіксувати невидимками. Відокремлене раніше пасмо гарненько начешіть і перекиньте на пучок. Одержаний хвіст закріпіть гумкою. Начесану частину шевелюри злегка пригладьте гребінцем.

Пучок з бантом з волосся

Дуже красиве укладання, яке не вимагає шпильок для декору. Зберіть волосся у високий хвіст, протягніть спеціальний валик з поролону, закрийте аксесуар по всьому периметру пасмами, ховаючи кінчики під низ. Залиште вільним один широкий локон справа або зліва від пучка, подверніть його вниз, щоб вийшов бант, зафіксуйте шпильками.

Проста фактурна коса

Така зачіска ідеально підійде для дівчат з довгим волоссям. Розділіть волосся на три частини, кожну сплетіть в косу, закріпіть кінчики гумками. Потім акуратно, накладаючи одна на іншу, заплетіть плоску широку косу з трьох маленьких. Дізнайтеся також, як зробити гарну зачіску під літній капелюшок або бейсболку. Виглядати розкішно можна навіть на пляжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ