Today.ua

Три наймодніші зачіски осені 2021 на коротке, середнє і довге волосся

Стилісти повідомили, які стрижки будуть найактуальнішими восени 2021 року. Вони виділили відповідні стрижки для короткого, середнього і довгого волосся.

Кожна дівчина обирає зачіску не тільки відповідно трендам, а й за власним світовідчуттям. Важливо, щоб стрижка вигідно підкреслювала гідності і не наголошувала на недоліках.

У сучасному світі ставка на комфорт робиться не тільки в одязі, але і в зачісках. Сучасна жінка завжди поспішає, і у неї немає часу робити укладку. Виходячи з цього, стилісти виділили три стрижки, які будуть найбільш актуальними восени 2021 року.

Каре - незмінна класика серед стрижок. Вона ніколи не вийде з моди і має безліч форм. Зараз найбільш актуально боб-каре. З такою зачіскою кожен день можна бути різною в залежності від укладки і навіть її відсутності.

Піксі. Шанувальниці коротких стрижок будуть раді почути, що піксі так само як і каре, незмінно залишається в тренді. Воно може бути ультракоротким або подовженим, мати довгу або коротку чілку. Для укладки досить лише влаштувати легкий безлад.

Сессон. На перший погляд, дуже складна зачіска. Але завдяки особливій техніці волосся само лягає в потрібному напрямку, досить його просто висушити феном за допомогою круглого гребінця. Відмінно підійде для власниць волосся середньої довжини. Пропонуємо вам спробувати п'ять кращих зачісок, щоб красиво прибрати чілку з обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ