Today.ua

Три найстильніші та модні зачіски на літо з обідком

Ободок - один з найрізноманітніших аксесуарів для волосся, який підходить абсолютно всім дівчатам, потрібно лише вибрати найбільш підходящий варіант. Пропонуємо вам зробити одну з трьох зачісок з обідком, які підійдуть на кожен день, для вечірки або урочистого заходу.

Зачіска з обручем-вінком

Розкішний ободок у вигляді квіткового вінка прикрасить будь-який образ. Відмінний варіант для вечірнього образу. Висушіть чисте волосся феном, накрутіть на бігуді. Потім акуратно розчешіть красиві хвилі. Одягніть ободок у вигляді вінка, зафіксуйте укладку лаком. Навіть якщо під час вечірки ваші хвилі розпадуться, то чарівний аксесуар буде прикрашати ваш образ, і ви будете виглядати ідеально.

Зачіска бабета з обідком

Зробіть горизонтальний проділ від вуха до вуха, потім зберіть високий хвіст на потилиці, зафіксуйте гумкою. Начешіть пасма в хвості знизу вгору, щоб вийшов пучок пишною кулястої форми, закріпіть шпильками. Пасма спереду красиво укладіть з боків в бік потилиці, обрамляючи бабету. Всі кінчики ховайте під пучок. Одягніть гарний вишуканий обідок з намистинами або об'ємною квіткою.

Ободок на коротке волосся

Якщо у вас коротка стрижка, то вам слід підібрати обруч незвичайної форми і дизайну. Зачешіть красиво зачіску і надіньте ободок. Він буде не тільки прикрашати, але і фіксувати укладку. Дізнайтеся також про найкращі зачіски для дощової літньої погоди. Як виглядати завжди шикарно і доглянуто?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ