Today.ua

Три найбрехливіших знаків Зодіаку, які обманюють навіть по дрібницях

Кожен з нас хоч раз у своєму житті говорив неправду. Це могла бути невинна брехня на благо або навіть приховування зради. Однак серед нас є ті, хто за своєю природою просто не в змозі говорити правду. Одного разу збрехавши, неправда розростається як снігова куля. Астрологи назвали найбільш брехливих представників зодіакального кола.

Найбрехливіші знаки Зодіаку

Рак

Найбрехливішим знаком визнаний саме Рак. Представники цього знака сильно загралися, оскільки живуть в своєму вигаданому світі. Дуже часто вони прикрашають те, що було насправді, описуючи власну фантазію. Нерідко їх ловлять на обмані, але вони не розуміють, чому їм пред'являють претензії.

Лев

Як і Раки, Леви живуть у власному світі, в світі, де вони, їхня думка, цілі і бажання є головними. Вони безсоромно скажуть неправду, якщо їм це потрібно. Однак вони абсолютно не терплять, коли брешуть їм. Живуть Леви за принципом "око за око" і обов'язково дадуть відповідь брехнею на брехню.

Стрілець

Цілеспрямовані Стрільці готові збрехати, якщо це допоможе їм досягти поставлених цілей, адже саме це у них в пріоритеті. Говорити неправду у них прекрасно виходить, бо вони замилюють очі своєю чарівністю, доброзичливістю, чуйністю і почуттям гумору.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, у яких в жовтні настане чорна смуга в житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ