Today.ua

Три схильні до алкоголізму знаки Зодіаку, яких може надламати війна

Навіть ті люди, які ніколи не відчували особливої схильності до алкоголю і ніколи їм не зловживали, на сьогоднішній час поводяться інакше. Деякі заспокоюються, випиваючи одну дві стопки міцного на день, проте є ризик, що таке "заспокійливе" може призвести до серйозної залежності. Особливо це стосується трьох знаків Зодіаку.

Схильні до алкоголізму знаки Зодіаку, яких може надламати війна

Риби

Представники цього знаку Зодіаку досить часто топлять свій смуток, невдачі та негаразди в алкоголі. Річ у тому, що Риби меланхоліки, слабкі духом особистості, які часто впадають у депресію. А тому нерідко вони шукають розраду в келиху вина та можуть пити навіть на самоті.

Овен

Представники цього знаку підтримують будь-яку нагоду, щоб випити. Це товариські люди, які люблять вечірки та посиденьки з друзями за пивом, та й чимось міцнішим. Астрологи радять Овнам бути обережнішими з алкоголем, враховуючи, що він перетворює їх на дикунів.

Скорпіон

Представники цього знака дуже сильні люди, здатні пережити багато чого. Найчастіше їх може надламати щось жахливе – втрата батьків, коханої людини чи всього, що вони мають. Головне – не почати шукати розраду в пляшці, інакше Скорпіон ще більше зариватиметься у свої проблеми та смуток, і може не зупинитися.

Нагадаємо, названо три найволелюбніші знаки Зодіаку, яких неможливо підкорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ