Today.ua

Три важливих поради від дієтолога, як почати худнути

Щоб процес схуднення став простіше і зрушив з мертвої точки, важливо прислухатися до американського дієтолога Рейчел Пол. Експерт дала три важливих ради тим, хто бажає змінити своє тіло. Для цього не потрібно порівнювати себе з іншими, не заїдати проблеми та вивчити кілька простих рецептів.

За словами дієтолога, порівнюючи себе з іншими, ви ніяк не допоможете процесу схуднення. Кожна людина індивідуальна, у кожної свій метаболізм, кількість вільного часу і фінансове становище. На кожного може по-різному вплинути та чи інша дієта, або та чи інша вправа, а може і не вплинути взагалі. Раціон і тренування підбираються індивідуально, виходячи з особливостей людини.

Навчитеся не заїдати емоції їжею. Звичайно, коли вам погано, їжа може на час порадувати, але проблем вона не вирішить, а навпаки додасть - у вигляді набраних кілограмів.

«Їжа може принести тимчасове полегшення, але це не вирішить проблеми в довгостроковій перспективі. Замість цього краще піклуватися про себе так, щоб це працювало на ваші довгострокові цілі», - каже Рейчел.

І третє правило. Найпростіше - вивчіть кілька простих рецептів страв, які складаються з 3-4 інгредієнтів. Це допоможе вам насолоджуватися їжею і витрачати менше часу на приготування.

Нагадаємо, стало відомо, як пити каву, щоб схуднути. Виявляється, час вживання напою, і кількість чашок мають величезне значення в прагненні скинути зайву вагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ