Today.ua

Три жінки за знаком Зодіаку, готові змиритися з роллю коханки

Опинитися в ролі коханки може кожна жінка, але лише деякі, дізнавшись, що у чоловіка є сім'я, продовжать ці відносини. Астрологи зазначають, що є три дами за знаком Зодіаку, яким це положення може бути вигідним. У них буде все: пристрасть, веселощі, свобода від зобов'язань і кохана людина. Однак вони готові миритися з тим неприємним почуттям, коли чоловік іде до себе додому до іншої сім'ї.

Три жінки за знаком Зодіаку, готові змиритися з роллю коханки

Стрілець

Народжені під цим знаком жінки незалежні і дуже люблять задоволення. Вони волелюбні і звикли по повній насолоджуватися життям, роблячи абсолютно все і, не дивлячись на те, що про це скажуть інші. Вони не готові повністю занурюватися в відносини, а тому роль коханки їм цілком підходить. У таких відносинах вони отримають все: веселощі, секс, почуття, турботу, але при цьому у них не буде чітких рамок.

Риби

Емоційні, вразливі жінки-Риби живуть у своєму власному світі. Все життя вони мріють зустріти споріднену душу, того самого принца, про яких пишуть в казках. І нічого, якщо принц буде зайнятий, якщо у нього буде дружина і діти. Представниця цього знака впевнена, що рятує свого чоловіка від помилки молодості, що вона стає для нього музою. Риби отримують цілковите задоволення від почуттів, які їх долають.

Овен

Жінці-Овну дуже швидко надокучає звичайні розмірені відносини. Вона шукає пристрасті, вогню - а що може бути більш захоплюючим, ніж почуття конкуренції з іншою жінкою. Варто відзначити, що Овен ніколи не опиняється в якості коханки, тільки якщо сама того не захоче, а не тому що у неї немає виходу.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш невірних жінок за знаком Зодіаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ