Today.ua

Три жінки за знаком Зодіаку, яким 2022 рік принесе кохання та гроші

Нерідко жінкам доводиться обирати – кохання та сім'я чи кар'єра. Тих, хто старанно працює і багато часу проводить не з дітьми та чоловіком, а на робочому місці, із засудженням називають кар'єристками. Найчастіше представниці прекрасної статі, яким вдалося досягти професійних висот, нещасні в особистому житті, тому що не багато чоловіків готові миритися з вольовим характером коханої. Однак у 2022 році три жінки за знаком Зодіаку зможуть домогтися неможливого – побудувати успішну кар'єру та міцні стосунки.

Жінки за знаком Зодіаку, яким 2022 рік принесе кохання та гроші

Овен

Жінки-Овни завжди прагнуть зірок, і неухильно йдуть до своєї мрії. Їм завжди мало і вони хочуть заробити ще більше, у чому їм допомагає їхня вроджена креативність. Нерідко представниці цього знаку зустрічали чоловіків-альфонсів, яким було зручно користуватися їхнім становищем, але у 2022 жінкам-Овнам вдасться зустріти споріднену душу. І це має бути гідний і самодостатній чоловік, який заробляє на одному рівні з нею або вище. У такому союзі ні партнер не почуватиметься негідним, ні жінка не відчуватиме провини. На роботі справи підуть у гору, а в особисте життя прийде кохання.

Близнюки

2022 рік любов і фінансове благополуччя принесе і представницям цього знака. Жінки-Близнюки знайдуть споріднену душу, і не важливо скільки у чоловіка грошей і який рівень його доходу. Народжені під цим знаком жінки готові допомагати своїм обранцям, домагатися бажаного та досягати висот. Їй важливо бути самодостатньою і не залежати від коханого ні фінансово, ні емоційно.

Козеріг

У новому році представницям цього знаку Зодіаку вдасться покращити своє фінансове становище – це буде або просування по службі, або премія, або ж вигідне вкладення. У будь-якому разі будьте готові, куди витрачати гроші. Перебірливі та вперті жінки-Козероги досить складно йдуть на зближення і дуже довго вибирають партнера, але у 2022 році вони піддадуться натиску почуттів та емоцій та знайдуть гідного чоловіка.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким новий 2022 рік принесе неприємності та труднощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ