Today.ua

Три знаки Зодіаку, для яких червень стане найскладнішим і небезпечним місяцем в році

Планети Сатурн і Меркурій в червні будуть ретроградними, що надасть не дуже позитивного впливу на всіх людей. Але особливо складно буде пережити перший місяць літа представникам трьох знаків Зодіаку.

Близнюки

Меркурій - це планета, яка чинить максимальний вплив саме на Близнюків. З огляду на те, що в червні вона буде ретроградною, то представникам цього знаку Зодіаку точно не поздоровиться. Астрологи рекомендують частіше відпочивати та уникати суперечок і сварок, краще присвятити себе роботі та творчості, тоді рано чи пізно доля щедро обдарує цінними подарунками.

Козеріг

Оскільки керуючим характером і життям Козерогів є Сатурн, який буде в червні 2021 ретроградним, то стає зрозуміло, чому астрологи прогнозують складний час для представників цього знака Зодіаку. В цілому місяць принесе Козерогам багато позитивних моментів і прекрасних можливостей, але для отримання бажаних результатів доведеться попітніти неабияк.

Терези

Терезами править Венера, з цією планетою на початку літа буде все в порядку. Але все ж, червень 2021 стане для народжених під цим знаком дуже складним, оскільки на них буде негативно діяти коридор затемнень. Астрологи рекомендують приділяти увагу своєму здоров'ю і частіше розслаблятися.

Дізнайтеся також головних везунчиків і щасливчиків червні 2021 р. Яким знакам Зодіаку буде патологічно везти в будь-якій справі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ