Today.ua

Три знаки Зодіаку, на яких чекає кінець стосунків у 2022 році

Відносини і так справа не проста, а коли ще й зірки обіцяють випробування – стає зовсім не солодко. Астрологи кажуть, що у новому 2022 році у відносинах буде зовсім непросто трьом знакам Зодіаку. Велика ймовірність, що вони залишаться самотніми, і самі в цьому винні.

Знаки Зодіаку, на яких чекає розрив відносин у 2022 році

Овен

Зациклені на собі представники цього знаку Зодіаку настільки присвячені самі собі, що просто не помічають свого партнера, сприймаючи його як належне. Друга половинка потребуватиме тепла і ласки, і якщо вона не отримає їх від вас, то шукатиме на стороні. Тому якщо не хочете втратити близьку людину, то настав час переглянути своє ставлення до себе і партнера.

Козеріг

Уперті та цілеспрямовані Козероги настільки зациклені на своїй роботі, що в гонитві за новою посадою, премією чи похвалою начальника зовсім забули про особисте життя. Через це у парі виникнуть конфлікти, що може призвести до розриву стосунків. Астрологи радять зробити перший крок, виявити наполегливість і довести коханій людині, що вона стоїть на першому місці.

Терези

Легковажність Терезів може зіграти з ними злий жарт. Перестаньте піддаватися емоціям, які так вимотують вашого партнера. Їм і так неприємно дивитися, як ви фліртує з кожним, кого зустрічаєте. Якщо Терези не включать голову і не зосередяться на своїх відносинах, то можуть втратити другу половинку.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять жінок за знаком Зодіаку, які вийдуть заміж у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ