Today.ua

Три знаки Зодіаку, під якими народжуються найнеслухняніші діти

Неслухняні діти можуть стати покаранням і головним болем для батьків. З такими дітьми доводиться займатися старанніше, а серце щоразу ікається, коли малюк зникає з поля зору. Астрологи розповіли, під якими знаками Зодіаку найчастіше народжуються пустуни.

Знаки Зодіаку, під якими народжуються найнеслухняніші діти

Овен

Діти, народжені під цим знаком, постійно набивають собі шишки та синці. Їм нудно вчитися у школі, тому нерідко у тому щоденнику з'являються зауваження і навіть запрошення батькам зайти на розмову з учителем. Діти-Овни не звикли тримати свої емоції у вузді, вони хочуть все прямо тут і зараз, а тому їх нерідко можна побачити на вулиці або в магазині. Варто зазначити, що бажання мати все у майбутньому трансформується на цілеспрямованість і досягнення власних мрій.

Діва

Попри те, що діти, народжені під знаком Діви, не відрізняються ангельським характером, все ж таки це дуже спокійні та доброзичливі малюки. Тим часом вони не слухають нічиїх порад і прохань, а все роблять по-своєму. Саме представники цього знаку розмальовують шпалери, влаштовують вдома бедлам і обрізають собі волосся ножицями, як тільки мама вийшла з кімнати. Астрологи радять, прищеплювати дітям-Дівам відповідальність з ранніх років.

Водолій

Водоліїв складно назвати неслухняними, адже вони пустують не спеціально. Через свою допитливість та творчу жилку представники цього знаку з дитинства люблять щось витворяти, адже діють вони за велінням серця, а не розуму. Щоб дитина не покалічила ні себе, ні когось іншого, батькам потрібно бути добрим другом свому чаду і брати участь у його творчих іграх.

Нагадаємо, названо три знаки Зодіаку, які на старості років отруюють життя своїм родичам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ