Today.ua

Торкаються за коліна: Кейт Міддлтон та принц Вільям порушили королівський протокол на офіційному фото

Щороку члени королівської родини діляться зі своїми численними шанувальниками фото, що стає основою для різдвяної листівки. Саме його отримають тисячі фанів у відповідь на свої листи. Одними з перших порадували новим знімком своєї сім'ї Кейт Міддлтон та принц Вільям.

В офіційному обліковому записі в Інстаграм герцог та герцогиня Кембриджські опублікували фотографію у повному складі своєї сім'ї – разом із трьома дітьми.

"Радіємо поділитися з вами новим портретом нашої родини, який прикрасить різдвяну листівку цього року", - йдеться у публікації.

У кадрі 39-річна Кейт Міддлтон постала у чарівній, але досить простій сукні, оливкового кольору. Поруч із нею зображений принц Вільям, одягнений у шорти та футболку під колір наряду дружини. Проте вся увага прикута до того, де лежать руки пари. Герцог поклав долоню на коліно Кетрін, а вона своєю чергою на його коліно – варто зазначити, що такий жест недозволений членам королівської родини (тим більше, що Вільям посідає друге місце у черзі на трон), яким не рекомендується виявляти знаки уваги на публіці.

Тим часом шанувальники були раді побачити підрослих дітей пари. 5-річна принцеса Шарлотта виглядала чудово в картатий сукні, а 8-річний принц Джордж і 3-річний принц Луї позували у шортах та футболці.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у трендовій блузці з "індійськими огірками" відвідала виставку в Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ