Today.ua

“Труси ще можна до вух натягнути“: Настя Каменських у бікіні поділилася фото з відпустки

Настя Каменських повернулася з казкової подорожі до теплих країв зі своїм чоловіком, але все ніяк не відпускає спогадів про прекрасну відпустку. Коли за вікном йде дощ і стоїть густий туман, артистка вирішила поділитись із фанатами яскравими літніми знімками.

В особистому обліковому записі в Інстаграм успішна українська співачка опублікувала дві фотографії, зроблені під час подорожі до Дубаю. В кадрі Настя Каменських постала на пляжі під пальмами, одягнена в трендовий роздільний купальник червоного кольору. Волосся зірка залишила розпущеним, прикрасивши його квіткою, а також відмовившись від макіяжу.

"Сонячні фото у дощовий день", - зазначила у пості Настя Каменських.

Виконавиця похвалилася своєю підтягнутою фігурою, стрункими ногами, плоским животом, пишними стегнами та бюстом, вузькою талією та гладкою шкірою. Шанувальники залишили масу захоплених коментарів, проте не обійшлося і без критики на адресу Насті Каменських.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

"Скільки фотошопа", "Купальник не але! Вже б відразу гола!", "Ці труси ще можна до вух натягнути, що вже дрібнитися?", "Шикарна", "Красуня", "Шикарно виглядаєш", "Хоч би раз без фотошопу, ви навіть самі вже забули, як виглядаєте насправді!!!", "О май гад!!! Розумничка, скільки роботи!!" – пишуть фоловери.

Нагадаємо, Настя Каменських у мусульманському одязі порадувала скромним вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ