Today.ua

Кольоровий французький манікюр: модні тренди літа 2021

У новому літньому сезоні на піку популярності буде яскравий і незвичайний французький манікюр. Звичний білий лак на кінчиках нігтів у френчі замінять кольорові та строкаті види покриття.

Наймодніший манікюр літа 2021 - кольоровий френч. Зробити його може будь-яка дівчина. Правда, доведеться трохи потренуватися, щоб навчитися рівно і красиво підводити кінчик нігтя.

Звичайно ж, для початку потрібно привести шкіру рук в порядок, видалити кутикулу і підрівняти кінчики нігтів, щоб вони виглядали доглянуто та привабливо.

Далі слід вибрати кольори покриття. Нігтьові пластини покрийте прозорим або тілесного кольору лаком. Дайте йому повністю висохнути, а після акуратно покрийте кінчики нігтів лаком обраного відтінку.

У поточному році особливо актуальним буде френч кольору морської хвилі. Можна просто підкреслити відросла частина нігтя, але краще зобразити морські хвилі. Додатково прикрасьте нейл-арт блискітками або стразами.

Вельми незвично виглядає манікюр, в якому френч зроблений в різних кольорах. Такий дизайн підійде до будь-якого вбрання. Для молодих і сміливих дівчат модні дизайнери придумали манікюр з морозивом. Це той же френч, але незвичайний і оригінальний. Якщо ви не вмієте робити акуратний французький манікюр, то просто намалюйте невеликі цятки на кінчиках нігтів. Відтінки вибирайте пастельні.

Дізнайтеся також, які шість кольорів лаку для педикюру будуть в моді цього літа. Нігті на ногах теж повинні виглядати на всі "сто"!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ