Today.ua

Туфлі у колір коміра: Олена Зеленська вразила цікавим вибором одягу

Олена Зеленська активно виконує свої обов'язки першої леді України. Раз у раз дружина українського президента з'являється на форумах, конференціях, зустрічах та інших офіційних заходах в елегантному, але стильному вбранні. Становище зобов'язує екссценаристку студії "Квартал 95" вибирати стриманні вбрання, але вона віддає перевагу ненудному офісному стилю, який всіх захоплює.

Сьогодні, 15 грудня, перша леді України з'явилася на презентації платформи про здорове харчування у школах. "Знаїмо" є частиною реформи шкільного харчування, яка відбувається в Україні з ініціативи та за підтримки Олени Зеленської.

На публіці красуня-блондинка з'явилася одягнена відповідно до модних трендів. Вона дотримується правила "менше означає краще", впроваджуючи у свої образи більше мінімалізму, а також додала цікаву деталь – контрастний комірець.

Олена Зеленська для презентації обрала маленьку чорну сукню-футляр довжиною трохи нижче коліна, з довгими рукавами та вирізом-човником. Образ вона завершила білим комірцем (ймовірно, це блуза або манішка), елегантними туфлями з гострим носком у тон і ніжними сережками з перлами. Волосся перша леді уложила на косий проділ і трохи підкрутила, і з одного боку прибрала за вуха. У макіяжі дружина Володимира Зеленського зробила ставку на природну красу, підкресливши очі чорним олівцем.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ??? ??????? ?? ????? ?????

Нагадаємо, Олена Зеленська підкреслила вузьку талію в обтислому вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ