Today.ua

“Тупо кинув мене“: Найкрасивіша українка Ганна Неплях розповіла про розставання з хлопцем

Ганна Неплях із Дніпра, яка виграла конкурс "Міс Україна Всесвіт" зізналася, чому найкрасивіша українка не має нареченого. Виявляється, напередодні міжнародного конкурсу вона розсталася зі своїм хлопцем.

В особистому обліковому записі в Інстаграм 27-річна королева краси ініціювала відповіді на запитання підписників. Один із них поцікавився, чи є у Ганни коханий чоловік, на що довгонога красуня відповіла:

"Ні. Моє серце вільне".

А на запитання: "Чому ти незаміжня, така красива?" Ганна Неплях розповіла сумну історію:

"Він міг би зробити мені пропозицію, але тупо кинув мене, - відзначила красуня, супроводивши відповідь смайликами, що сміються до сліз. - Мені було нелегко (відпустити стосунки). Але я зробила вибір на користь себе і з бажанням більше не страждати, а бути щасливою", - додала найкрасивіша дівчина України.

Ганна Неплях дала пораду дівчатам, які опинилися в такій само ситуації, як і вона, як пережити розрив відносин. За словами королеви краси, потрібно дати собі можливість прожити біль, виплакатися та пожаліти себе; при необхідності звернутися до психолога; прочитати книгу "Радикальне прощення"; зайнятися собою, прислухатися до себе, піти у спортзал, більше читати, подорожувати та зайнятися самореалізацією.

Нагадаємо, найкрасивіша українка Ганна Неплях відреагувала на свою поразку у конкурсі “Міс Всесвіт”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ