Сирна паска “трикутник“ без випічки: як приготувати смачне частування на свято

Автор: Анастасия Березовская

Красива біла паска у формі трикутника – мрія кожної господині на свято. Пропонуємо вам спробувати приготувати гарне та смачне частування до великоднього столу.

Сирна паска “трикутник“ без випічки: як приготувати смачне частування на свято - today.ua

Сирна паска "трикутник" - рецепт

Якщо ви хочете зробити паску у формі трикутника з написом "ХВ", то вам потрібно забігти в найближчий магазин з кухонним начинням і запитати там формочки, або ж замовити їх через інтернет.

Для приготування паски краще використовувати сухий сир не менше 9% жирності, а вершки не менше 33-35%. Вершки попередньо перед приготуванням не потрібно діставати з холодильника, вони повинні бути холодними, щоб добре збилися. Якщо у вас немає цукрової пудри, можна використовувати звичайний цукор. Цукрову пудру краще перебити із вершковим маслом, а цукор із вершками.

Інгредієнти:

Популярні зараз

В Україні критично низький рівень народжуваності, - Жолнович

У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

  • 500 г 9% сиру
  • 170 г 35% вершків
  • 90 г вершкового масла
  • 60 г цукрової пудри чи цукру
  • 40 г цукатів
  • 40 г ізюму

Сирна паска “трикутник“ без випічки: як приготувати смачне частування на свято

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Сир перетерти через сито (тоді він буде пишний) або перебити блендером (тоді він буде ніжним, але не пишним).
  2. Якщо використовуєте цукор, додайте його в вершки та перебийте блендером до стану талого морозива – кількість вершків має збільшитись у 2 рази.
  3. Якщо використовуєте цукрову пудру, з'єднайте її з розм'якшеним вершковим маслом і перебийте або добре перемішайте.
  4. З'єднати сир і вершки, перемішати і додати вершкове масло. Маса повинна вийти густою та добре тримати форму. Нічого, якщо в ній будуть невеликі крупинки сиру.
  5. Цукати та родзинки додаємо в тісто.
  6. Трикутну пасочницю зверху застелити шматочком харчової плівки та наповнити сирною масою. Зверху накрити ще шматочком харчової плівки та накрити тарілкою з вантажем. Паску поставити в холодильник на ніч.
  7. Перед подачею, приберіть харчову плівку, переверніть паску на тарілку для сервування і розберіть форму. Прикрасьте за бажанням.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, пропонуємо вам також спробувати приготувати бездріжджові міні-паски на Великдень 2023 - простий і швидкий рецепт капкейків, який вийде навіть у кулінара-початківця.

Головне