Today.ua

“У мене буде дитина“: Ектор із “МастерШеф“ розповів, як дізнався, що стане батьком

"У мене буде дитина", - саме такими словами Ектор Хіменес-Браво привів у ступор своїх численних шанувальників. Ресторатор, котрий старанно приховує своє особисте життя, розповів, як дізнався, що стане батьком.

Отримавши від фанатів численні питання про те, чи правда, що він незабаром стане батьком, незмінний ведучий шоу "МастерШеф" пояснив, що мав на увазі.

Виявляється, у 2013 році до знімального павільйону потрапила дівчина, яка попросила Ектора з нею поговорити.

"І вона цілком серйозно сказала: "Ектор, я вже місяць, як вагітна. Я 100% народжуватиму. Я хотіла б, щоби ти визнав батьківство. Але якщо ні, я все одно народжуватиму, і роститиму дитину поодинці". (А ми з нею абсолютно не знайомі. Ніяк. На той час у мене була дівчина, і я точно знаю, що спав тільки з нею), - зазначив кулінар.- З одного боку - що думають ці люди, коли заявляють про таке? З іншого - це навіть весело прожити життя, знаючи, що хтось у таємниці, обманом, намагається приписати тобі свою дитину".

Цікаво, але Ектор Хіменес-Браво не вперше мало не став батьком. Коли він ще жив у Колумбії, то зустрічався з дівчиною, яка одного разу прийшла і сказала, що має затримку 2,5 тижні. Виявилося, що у молодої особи стався гормональний збій через те, що вона весь час сиділа на дієтах.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво вперше показав обличчя своєї коханої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ