Today.ua

“У мене одне громадянство“: Світлана Лобода показала свій паспорт та розповіла, як допомагає Україні в період війни

Українська співачка Світлана Лобода вже багато років не мешкає в Україні. Довгий час вона працювала та розвивала свою музичну діяльність у Росії, але останнім часом живе в Європі разом зі своїм новим коханим, ім'я якого не розкриває. Проте за чутками, її обранцем став 59-річний Тілль Ліндеманн із Rammstein.

Днями в Мережі з'явилася інформація про те, що Світлана Лобода відмовилася від українського громадянства та отримала паспорт Мальти. Через деякий час виконавиця опублікувала відео, показавши заголовки видань, а потім зазначила, що має одне громадянство – українське, і показала свій паспорт.

"Не було часу відповідати на будь-яку хрень… Кожен обирає свій шлях – одні сіють цькування та агресію, інші прагнуть бути корисними та потрібними. Я обираю друге", - зазначила Світлана Лобода.

Артистка розповіла, що за 21 день війни зуміла вивезти понад 90 сімей, у тому числі діти, бабусі, мами. Разом зі своєю командою співачка допомогла їх розселити, надають продовольство на найближчі тижні, вирішують проблеми із документами, доставляють гуманітарну допомогу скрізь, де є доступ.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від LOBODA (@lobodaofficial)

"Я роблю все, що в моїх силах, щоб допомагати кожну хвилину, кожній людині, яку ще можна врятувати. І я робитиму це, поки вистачить моїх сил! Спасибі людям, які поряд зі мною - виявилося, що я живу серед Справжніх Героїв. І сьогодні я закликаю всіх моїх підписників слухати тільки своє серце і максимально надавати допомогу тим, хто зараз перебуває в критичній ситуації! – уклала Світлана Лобода.

Нагадаємо, Наталя Могилевська передбачила перемогу України на війні: “Немає шансів у цієї зламаної людини“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ